Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

Wat is Reiki nu eigenlijk? Hoe werkt het? Wat kun je verwachten? En wat kan het voor jou betekenen? 
Lees meer

Altijd blijven spelen

Het zijn die momenten waarin alles klopt. En je één bent, geen tijd, geen begin geen eind. Je bent gewoon in het moment. En je speelt..
Lees meer

De illusie.. dat een ander al je issues op kan lossen. En jouw put kan vullen..
Lees meer

Wat is energetische massage? Wat kan het voor jou doen? En wat kun je dan verwachten? 
Lees meer

Als je dan zo druk bent met werk en ook nog een gezin thuis hebt, ben je continu ballen in de lucht aan het houden. Dus dan ga je maar door en heb je toch gewoon geen tijd voor jezelf.” Aldus de dame tegenover mij.
Lees meer

Lichaamstaal. Wat vertelt jouw lichaam je? Luister jij naar haar gefluister? Reageer je pas bij luid geschreeuw? Of ..
Lees meer

Metaal Goud

Jezelf zijn. Wie is dat eigenlijk? Je hebt zoveel gezichten, draagt verschillende maskers. Ik maakte er een gedichtje over.
Lees meer

Een terugblik op 2022 in de vorm van een brief die ik aan mijn moeder schreef. Over vertrouwen en dankbaarheid..
Lees meer

Oosterse Elementen

Ik werk vanuit de zienswijze van de Oosterse Elementenleer, ook wel de Tao. Hier wordt gewerkt met de 5 natuurelementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Ik maakte voor elk element een afzonderlijke post. En hier deel ik ze samen ter inspiratie.

Lente. Hout. Irritatie, frustratie, boosheid, woede. We kennen allemaal van die momenten dat je het even zat bent en tot een kookpunt van woede komt. De emotie van het hout.
 Lees meer

Zomer. Vuur. Heb je het ook gevoeld afgelopen week?
Fire is ON!
Ik voel de inspiratie borrelen, de energiestroom door mijn lijf.

Lees meer

Nazomer. Aarde. Sta jij wel eens stil? Als in bewust stilstaan? En maak je dan ook contact met de grond onder je voeten? Voel je hoe de aarde je draagt? 
Lees meer
Herfst. Metaal. Laat jij tijdig los wat je niet dient? Zoals de bomen dat doen? Of blijf je malen, vasthouden aan je gewoontes en doen wat je niet verder helpt?
Winter. Water. Maak jij tijd om echt even stil te zijn? Een minuut? Een kwartier? Een uur? Wat leeft er in jouw stilte? Kun jij je eigen stem horen? Of duik je in de afleiding?