Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

Altijd blijven spelen

Het zijn die momenten waarin alles klopt. En je één bent, geen tijd, geen begin geen eind. Je bent gewoon in het moment. En je speelt..

Ik had onlangs zo’n moment. Zonovergoten dag, azuurblauw water in het meer. En ik voelde het verlangen om te zwemmen. Eerst even een eind weg crawlen, hartslag omhoog brengen. Eenmaal weg van de stemmen, zwom ik verder op m’n rug, oren in het water en zon op mn gezicht. Ik hoor mijn eigen ademhaling en ..
Daar was dat moment, die stilte, dat zonlicht dat door mij heen scheen. Ik ben dat licht, helemaal. Ik voel de liefde en dankbaarheid all over stromen! Wat is het leven mooi en wat kan ik er van genieten. Het wieeehooeee moment dat getuigt van vrijheid, eenheid en lichtheid.

Daarna volgt een popup aan blije jeugd herinneringen, waar ik eindeloos in het water speelde tot m’n lippen blauw waren van de kou en ik er even uit mòest om op te warmen en wat te eten. Waar ik steentjes zocht, flipperde, dammetjes bouwde..

Met een dikke glimlach zwem ik nu weer naar de kant. En ik kijk naar m’n kinderen die net als ik vroeger niet uit het water te branden zijn en eindeloos spelen.. Zij zijn en het moment, timelessness. “Mam, kom je ook steentjes zoeken?” Wat denk je dat mijn antwoord is?

Spelen stimuleert creativiteit, geeft nieuwe inzichten op problemen en helpt stress verminderen. Het ondersteunt volgens de Chinese Elementenleer het vuur-element. Ik neem me voor om altijd te blijven spelen. Jij ook?

Deel hieronder eens met mij;
Waar werd jij als kind blij van? En waar kon of kan je eindeloos mee doorgaan? Doe je dat nu nog vaak genoeg? Voel jij je vrij in je werk en privé om blijven spelen? En wat zou het met de wereld doen als we allemaal wat meer zouden spelen?

Mocht het nu zijn dat je er achter komt dat jij al heel lang niet meer speelt, of dit niet ‘mag’, welke overtuiging zit daar dan onder? Wil jij dat nader onderzoeken? Je blokkade op speelsheid oplossen? Neem dan eens contact met mij op. Ik begeleid ik jou graag naar een speelser, vrijer en bewuster leven.

vrijheid speelsheid spelen

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *