Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

Energetische massage is een vorm van lichaamswerk.

Het is een zachte vorm van massage, waarbij ik werk met verstilde technieken en lange strijkingen (effleurages). Ik werk met aandacht, intentie en nodig je uit om echt aanwezig te zijn. Maar zoals pas terecht werd opgemerkt, het is geen poezelen.

Het is een massage met een holistische benadering. Middels de massage worden naast je huid en onderliggend weefsel ook diepere lagen in jou aangeraakt. Zo werk ik op de meridianen (energiebanen), organen en bijbehorende emoties. Ik nodig je uit om een diepere laag in jezelf op te zoeken, te voelen wat er speelt en erbij aanwezig te zijn. Dit brengt je lichaam in een staat van herstel en ontspanning.

Waar is het goed voor?

Een energetische massage is gericht op het oplossen van blokkades op verschillende lagen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel):

  • Laat je energie beter stromen
  • Zorgt voor diepe rust en ontspanning
  • Activeert je zelfherstellende vermogen
  • Helpt je bij het loslaten van ervaringen die ´vast´ zijn gaan zitten je lijf
  • Verbindt je hoofd met je lijf

Voor wie?

Een energetische massage is in principe geschikt voor iedereen met behoefte aan rust en ontspanning.
Uiterst geschikt is het voor mensen:

  • die het contact met hun lichaam kwijt zijn (moeite met, of niet voelen)
  • die hoge stresslevels, onrust, verhoogde hartslag, druk op de borst ervaren
  • die moeite hebben met grenzen stellen en zichzelf uitspreken
  • met klachten van overprikkeld zijn, vermoeidheid, hoofdpijn (migraine) of buikklachten

Afhankelijk van je hulpvraag kan er een eenmalige sessie of een traject van meerdere sessies (gecombineerd met reiki en coaching) gevolgd worden.

Na een energetische massage

Vaak voel je je rustiger en ontspannen na een energetische massage. Klachten kunnen worden verminderd of worden weggenomen. Soms komen er emoties los, dat is dan precies wat er nodig is. In sommige situaties nemen je klachten eerst toe na de sessie of spelen oude klachten ineens weer op. Je lichaam werkt hard aan het herstel en geeft een soort detox reactie. Dit herstelt veelal binnen 1-2 dagen. Het is goed om na de behandeling extra water of kruidenthee te drinken, zodat de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten.