Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

IMG_20231213_195709767_HDR
Vrouwencirkel Algemeen 1
IMG_20231213_214504570_HDR~2

De vrouwencirkel bestaat al sinds mensheugenis. En of je het nu een moon circle, rode tent of women's temple noemt, het gaat om hetzelfde ritueel, de vrouwencirkel.

Wat is het?
Het is een samenkomst van vrouwen, die de intentie delen met elkaar te verbinden, te verdiepen, elkaar inzichten te geven, te bekrachtigen en te helen. We zitten in een cirkel, zodat ieder een gelijkwaardige plek heeft.
Juist de verbinding maakt de magie mogelijk, waardoor ieder een transformatie kan doormaken.

Hoe ziet het er uit?
Ik start met een visualisatie en korte talk om te zorgen dat we samen even landen in de ruimte.
We doen een intuitïeve kaarttrekking en een deelronde, waarin je vrij bent om te delen wat er in jouw leven speelt.
Dan volgt een oefening waarin ik afhankelijk van het thema werk met visualisatie/meditatie, reiki, journalling, systemische, creatieve, adem of stem oefeningen.  Allen gericht op ontspanning, reflectie, inspiratie en het versterken van jouw energie.
We sluiten af met een sharing.

Er is altijd biologische en verse thee met wat lekkers. Wees welkom, alleen of met iemand samen!

Twijfels?
Deze cirkel is laagdrempelig en down to earth. Of je nu jong of oud bent, stevig of wiebelig in je schoenen staat.. Voel je welkom!
Verwacht niet dat ik een wit gewaad draag en met wierrookstokjes rond ga. Ik geloof wel in zelfhelend vermogen en de kracht van vrouwelijke energie. En ik geloof ook dat er veel meer kracht en potentie in je zit, dan er nu naar buiten komt in jouw leven. Dus ik nodig je uit, om ruimte te maken, de cirkel open in te stappen en het eens te ervaren.
Meer weten over mij, zie Over Anne

Reacties

"Wat mij het meest aansprak was de fijne warme open sfeer die Anne gelijk tijdens zo’n avond weet neer te zetten. Het is magisch om zo snel echt verbinding te voelen met vrouwen die je eigenlijk helemaal niet kent."

"Ga zo door, Anne! Er is echt veel behoefte aan mensen met zo’n open, verdiepende en verbindende gave zoals jij die hebt!"

"Wat een mooie ervaring! De kracht van de groep was voelbaar. Anne heeft een rustige, aandachtige en warme manier in het begeleiden van de groep. Erg bijzonder om mee te maken!"