Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

Root2Rise

Het moet ècht anders. Wil jij niet langer geleefd worden, doorrazen met een vermoeid en gespannen lijf en steeds die brok in je keel? Zoek jij rust, energie, vertrouwen en plezier? En ben je bereid de regie over je leven terug te pakken? Dan dit 1:1 programma precies wat jij zoekt.

Herken je dit?

 • Je bent niet meer zo vrolijk en beleeft weinig plezier aan je leven. Als anderen het over voelen hebben, denk jij; ik voel eigenlijk vrij weinig. Je wilt wel voelen en je hart volgen, maar het is net alsof je op dat gebied wat verdoofd rondloopt en je sparkle kwijt bent.
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Je rent van hot naar her en zit nooit stil. Rustig met een kop thee op de bank zitten, ken je niet, want je to do lijst is altijd oneindig. Je ziet niet hoe het anders kan, omdat je al zo lang in deze modus zit. Maar ergens merk je dat de rek eruit is. Je maakt vaker ruzie met je partner of reageert geïrriteerd naar je kinderen. Daar voel je je vervolgens weer rot over, maar het is vaak al gebeurd voordat je er erg in hebt.
 • Je voelt je moe, lusteloos en slaapt regelmatig slecht. Je gaat op tijd naar bed, maar het is net alsof je batterij, zelfs na een nacht slaap, ergens in het oranje blijft steken.
 • Met je collega klets je voor de zoveelste keer over het weer en de dagelijkse ditjes en datjes. Zelf laat je anderen niet graag dichtbij komen, laat staan dat je deelt hoe het echt met je gaat. Je bemerkt regelmatig een brok in je keel of een benauwd gevoel op je borst. Alsof je de adem wordt ontnomen, zodra de ogen op jou gericht zijn.
 • Als een vriendin belt om samen een drankje te doen, heb je geen zin. En als je partner voorstelt om met de kids naar het strand te gaan, kijk je al op tegen de bak zand die jullie mee terug nemen het huis in. Je hebt weinig zin om leuke dingen te doen. En als je het wel doet onder het mom 'wellicht voel ik me dan beter', valt het tegen en ben je het nare gevoel nog steeds niet kwijt.
 • Je hebt al verschillende dingen geprobeerd om de juiste stofjes aan te maken; yoga, mindfullness, sporten, online cursussen, coaching. Alles om jezelf vooruit te helpen, maar het werkt niet. Niet voldoende in elk geval. En je weet niet meer wat je wel moet doen.
Subtitel (Mobiele video)
11

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je weer met volle teugen kunt genieten van het moment dat jij rustig met een kop thee in je tuin in de zon zit. En je  in staat bent mee te bewegen op de golfbeweging van jouw leven. Zowel bij de pieken als de dalen, omdat je weet wat je voor jezelf kunt doen om er door te komen.
 • Jij de regie in handen hebt en op de plaats rust neemt, als het nodig is. Je op je werk je andere keuzes maakt en zo ook thuis, waardoor jij het jezelf goed laat gaan. Je op het moment dat het je teveel wordt, weet wat je kunt doen om je gedachten tot rust te brengen en je eigen energie te managen.
 • Je de hele nacht lekker doorgeslapen hebt en 's morgens popelend wakker wordt, met zin om je dag weer fris en energiek te starten.
 • Je je veilig en sterk voelt in jezelf. Dat het beklemmende gevoel of die brok in je keel oplost, en je jezelf niet langer hoeft te verstoppen of in te houden. Je houdt je niet meer zoveel bezig met wat anderen er van vinden. Want jij ben jij, helemaal zoals je bent en de hele wereld mag dat zien.
 • Je helder voor ogen hebt wat jij wilt. Plezier en dat wat je energie geeft, overheerst in je leven. En dat betekent dat je indien nodig om hulp vraagt, een keer de rotzooi laat liggen of de was een dagje uitstelt. Zonder schuldgevoel.

Dat is mogelijk als je nu kiest voor het Root2Rise programma!

Wat houdt het in?

In het programma gaan we 4 maanden samen aan de slag.
De live sessies bestaan uit een combinatie van gesprekken, oefeningen en lichaamswerk. Naast live afspraken ontvang je een toolkit met opdrachten, meditaties en extra's die je helpen het opgedane ook in het dagelijkse leven verder te integreren.

Tussen de live sessies check ik regelmatig bij je in hoe het gaat, omdat de stappen die je thuis zet net zo van belang zijn als de live sessies. En het is fijn om soms even te sparren over een inzicht en niet te blijven lopen met vragen.

5
10

Na het Root2Rise programma

Na het programma bruis je van energie, ervaar je innerlijke rust en zelfvertrouwen, slaap je beter en geniet je weer van het leven. Kortom, het leven lacht je weer toe. Je hebt de bijrijdersstoel ingeruild en zit weer zelf achter het stuur, Wat een verademing.

Jouw investering

Dit programma is lifechanging en jouw investering hiervoor is €1.500,-.
Meld je aan geef jezelf dit cadeau waar je nog lang van zult profiteren!

Reacties van deelnemers:

"Ik ben zo dankbaar dat ik het Root2Rise programma heb gevolgd. Na jarenlang geleefd te worden door mijn eigen gedachten en stress, heb ik eindelijk de rust en het vertrouwen teruggevonden. Ik voel dat ik weer stevig in mijn schoenen sta en ik heb weer nieuwe energie. Dit traject heeft me geholpen om de touwtjes van mijn leven weer in handen te nemen."

Vivian (39 jaar)

"Ik heb bij Anne een traject gevolgd en ik kan alleen maar zeggen zeggen; wat een cadeau aan mezelf! Na de eerste sessies voelde ik pas hoe moe ik eigenlijk was. Ik was altijd zo druk en overweldigd, maar dankzij dit traject heb ik geleerd om weer te vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. Inmiddels voel ik veel meer rust èn behoud ik mijn energie. Dit traject heeft me laten inzien dat ik mag kiezen hoe ik mijn leven invul, zonder dat anderen dat bepalen. Ik heb mijn geluk weer in eigen hand genomen. Anne, dankjewel voor de waardevolle inzichten en support!"

Sandra (48 jaar)

"Ik kwam bij Anne terecht toen ik tegen een burn-out aan zat. Ik voelde niets meer, zag weinig positiefs en had geen zin om iets te gaan doen of met iemand te gaan praten. Anne heeft me allereerst geholpen uit mijn hoofd te komen en weer te gaan voelen. Daarbij heeft ze geholpen om ervaringen uit mijn jeugd te verwerken door hier vanuit het lichaam aandacht aan te geven. De deed dit op een betrokken, kundige manier, waarbij ik mij heel veilig voelde. Anne is trouwens heel nuchter en niet zweverig. Na het traject voel ik meer balans en heb ik weer energie èn zin om leuke dingen te doen!"

Lieke (41 jaar)

"Dit programma heeft mijn leven een positieve draai gegeven. Ik was altijd zo gespannen en gestrest, maar met dit programma heb ik geleerd hoe ik kan ontspannen en weer meer joy kan ervaren. Ik voel nu zoveel meer rust en zelfverzekerdheid. Ik ben ook echt een leukere moeder voor mijn kids. Anne, je was mijn steun en toeverlaat bij elke stap, heel fijn. Ik kan dit traject echt aanbevelen aan elke vrouw die het gevoel heeft dat het anders moet."

Marike (36 jaar)

Veelgestelde vragen

Kan ik op elk moment instappen? Dat kan, zolang de ruimte in mijn agenda dat toelaat.

Kan ik ook in delen betalen? Je kunt ook in 3 termijnen van 505,- betalen.