Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

“Daar waar je vast loopt met praten, biedt reiki je inzicht in de oplossing op een ander niveau.”

Wat is Reiki?

Reiki is een krachtige Japanse heelkunst. Het vormt de basis van mijn lichaamswerk. Letterlijk staat reiki voor het laten stromen van universele (rei) levensenergie (ki). De energie wordt middels aanraking in de vorm van handopleggingen, doorgegeven. Zo wordt het zelfherstellende vermogen van je lichaam aangesproken. Als de energie weer gaat stromen, nodigt dat je lichaam en geest uit in balans te komen. Een behandeling werkt helend op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Waar is Reiki goed voor?

Reiki kan gegeven worden bij lichamelijke of mentale klachten, maar ook als een ontspannend moment voor jezelf. Het brengt lichaam en geest in balans. Het ondersteunt je immuunsysteem en zorgt er veelal voor dat je lekkerder in je vel zit en meer energie hebt. Veelal ben je ook beter afgestemd op jezelf en voel je sneller aan wat goed voor je is.
Klachten worden gezien als een disbalans. Soms in mindere, soms in grotere mate.
Veel behandelde klachten: hoofdpijn (migraine), rug- en schouderklachten, buikklachten, vermoeidheid, gevolgen van stress en burn-out, herstel na ziekte, niet lekker in je vel zitten en emotionele disbalans. Ook kan het (lokale) pijnklachten verlichten of een genezingsproces versnellen.

Oosterse Elementenleer

Als Reiki Therapeut heb ik geleerd op een holistische manier naar klachten en situaties te kijken. Met kennis van de Oosterse elementenleer uit de Chinese geneeskunde, leg ik verbanden tussen klachten en organen met bijbehorende emoties. Ik maak hiermee een inschatting op welk niveau er gewerkt moet worden. Ik focus op de dieper liggende oorzaak van je klacht en begeleid jou om het verband hiermee ook zelf te kunnen leggen. Tevens begeleid ik je bij het loslaten van opgesloten lichamelijke en/of emotionele stress die bij de klachten hoort. Hiervoor zet ik naast handopleggingen, verdiepende behandeltechnieken in zoals chakra balancing, hartfocus en traumarelease.

De behandeling

Vooraf aan een behandeling mag je delen wat je bij mij heeft gebracht en wat je vraag is. Tijdens een reiki behandeling lig je met kleding aan op een massagetafel. Gemakkelijk zittende kleding is fijn. De behandeling vindt in principe plaats in stilte, zodat je goed bij jezelf kunt blijven. Het kan ook zijn dat je even in slaap valt of dat er emoties los komen. Alles is goed. Naderhand is er tijd om je ervaring te delen. Ik geef je als je wilt in een paar woorden mee, wat je lichaam mij heeft verteld.

Na de behandeling

Vaak voel je je rustiger en meer ontspannen na een reiki behandeling. Klachten kunnen worden verminderd of worden weggenomen. Soms komen er emoties los, dat is dan precies wat er nodig is. In sommige situaties nemen je klachten eerst toe na de behandeling of spelen oude klachten ineens weer op. Je lichaam werkt hard aan het herstel en geeft een soort detox reactie. Dit herstelt veelal binnen 1-2 dagen. Het is goed om na de behandeling extra water of kruidenthee te drinken, zodat de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten.

Kosten

Kennismaking – telefonisch contact om te horen of reiki wat voor jou is – gratis.

Losse reiki-behandeling €75,- per uur, één behandeling neemt 1,5 uur in beslag.
Een éénmalige behandeling, om te ontspannen, je energie in balans te brengen of pijn te verlichten.

Reiki-traject – uitgebreide intake + 4 reiki behandelingen in een tijdsbestek van 4 tot 8 weken – €444,-
In een reiki traject ga je een proces aan met jezelf. We verdiepen op waar je klachten echt vandaan komen en welke elementen er uit balans zijn. Ik pas verdiepende behandeltechnieken toe. En je krijgt per keer een oefening, advies of voedingssuggestie mee om thuis verder te werken aan de herstel van je balans.

Ont-dekkingsreis – 10 sessies in een periode van 4 tot 6 maanden – €999,-
Voor als je verwacht dat je net even meer en langer ondersteuning nodig hebt. Een ontdekkingsreis is een combinatie van coaching, massage en reiki behandelingen, waarbij we tot de kern doordringen. Je gaat een intensief proces met jezelf aan en gunt jezelf hiervoor de tijd. De sessies duren 1,5 uur. We stemmen elke sessie af waar je behoefte ligt en vullen zo de sessie in. Je ontvangt audio oefeningen en voedingssuggesties mee voor thuis en een kleine verrassing na je laatste sessie.

Afstandsbehandeling €35,- (25 min)
Als je niet naar mij toe kan komen, kan ik ook een reiki behandeling op afstand geven. Gezien alles energie is, kun je je voorstellen dat energiewerk niet aan fysieke grenzen gebonden is. Hiervoor heb ik je naam, plaats waar je verblijft en contact gegevens nodig. We spreken een datum en tijd af, waarop ik je de reiki stuur. De reiki gaat daar heen waar het bij jou het hardste nodig is.