Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

Wat is een energetische massage?

Energetische massage is een vorm van lichaamswerk. Ik werk met aandacht, intentie en nodig je uit om echt aanwezig te zijn. Het is een zachte vorm van massage, waarbij ik werk met verstilde technieken en lange strijkingen (effleurages). Maar zoals pas terecht werd opgemerkt, het is geen poezelen.

Het is een massage met een holistische benadering. Middels de massage worden naast je huid en onderliggend weefsel ook diepere lagen in jou aangeraakt. Zo werk ik op de meridianen (energiebanen), organen en bijbehorende emoties. Ik nodig je uit om een diepere laag in jezelf op te zoeken, te voelen wat er speelt en erbij aanwezig te zijn. Dit brengt je lichaam in een staat van herstel en ontspanning.

Waar is een energetische massage goed voor?

Een energetische massage is gericht op het oplossen van blokkades op verschillende lagen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel):

  • Laat je energie beter stromen
  • Zorgt voor diepe rust en ontspanning
  • Activeert je zelfherstellende vermogen
  • Helpt je bij het loslaten van ervaringen die ´vast´ zijn gaan zitten je lijf
  • Verbindt je hoofd met je lijf

Voor wie?

Een energetische massage is in principe geschikt voor iedereen met behoefte aan rust en ontspanning.
Uiterst geschikt is het voor mensen:

  • die het contact met hun lichaam kwijt zijn (moeite met, of niet voelen)
  • die hoge stresslevels, onrust, verhoogde hartslag, druk op de borst ervaren
  • die moeite hebben met grenzen stellen en zichzelf uitspreken
  • met klachten van overprikkeld zijn, vermoeidheid, hoofdpijn (migraine) of buikklachten

Afhankelijk van je hulpvraag kan er een eenmalige sessie of een traject van meerdere sessies (gecombineerd met reiki en coaching) gevolgd worden.

Na de massage

Vaak voel je je rustiger en ontspannen na een energetische massage. Klachten kunnen worden verminderd of worden weggenomen. Soms komen er emoties los, dat is dan precies wat er nodig is. In sommige situaties nemen je klachten eerst toe na de sessie of spelen oude klachten ineens weer op. Je lichaam werkt hard aan het herstel en geeft een soort detox reactie. Dit herstelt veelal binnen 1-2 dagen. Het is goed om na de behandeling extra water of kruidenthee te drinken, zodat de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten.

Kosten energetische massage

Kennismaking – telefonisch contact om te horen of een energetische massage wat voor jou is – gratis.

Eenmalige sessie – €75,- per uur. Je kunt kiezen voor de duur van 60 of 90 minuten.
Een éénmalige massage, om te ontspannen, je energie in balans te brengen of pijn te verlichten.

Herstel-traject – uitgebreide intake + 4 behandelingen in een tijdsbestek van 4 tot 8 weken – €444,-
In een herstel traject ga je een proces aan met jezelf. We verdiepen op waar je klachten echt vandaan komen en welke elementen er uit balans zijn. Het zijn sessies van 1,5 uur. Ik pas verdiepende behandeltechnieken toe. En je krijgt per keer een oefening, advies of voedingssuggestie mee om thuis verder te werken aan de herstel van je balans.

Ont-dekkingsreis – 10 sessies in een periode van 4 tot 6 maanden – €999,-
Voor als je verwacht dat je net even meer en langer ondersteuning nodig hebt. Een ontdekkingsreis is een reis waarin een combinatie van behandeltechnieken (energetische massage, reiki en coaching), waarbij we tot de kern doordringen. Je gaat een intensief proces met jezelf aan en gunt jezelf hiervoor de tijd. De sessies duren 1,5 uur. We stemmen elke sessie af waar je behoefte ligt en vullen zo de sessie in. Je ontvangt audio oefeningen en voedingssuggesties mee voor thuis, en een kleine verrassing na je laatste sessie.