Telefoonnummer

+ 316 18395513

Email

info@anneybema.com

Mijn aanpak

Jouw wens, jouw ont-dekkingsreis, jouw plan. Ik stem met je af wat je wens is en waar je nu nog worstelt. Ik luister, stel vragen, spiegel, voel mee en ik nodig je uit tot reflectie en zelfinzicht. In de coaching werk ik met kennis van systemisch werk, transactionele analyse, energiewerk en intuïtieve coaching. Daar waar je bewust wordt, opent je energie voor verandering en kun je in beweging komen. Ik heb niet alle antwoorden. Ik geloof wel dat jij die in je hebt. Dus, wil jij jezelf ont-dekken?

Voor wie is intuïtieve coaching?

Intuïtieve life coaching is 1 op 1 coaching voor wie meer van zichzelf wil ont-dekken. Laag voor laag af wil pellen.
Voor wie door weerstand heen wil groeien om meer en meer zijn unieke zelf te zijn. Als je je energielek wilt dichten, zodat er energie over blijft. En je stress wilt inruilen voor ontspanning.
Voor wie voelt dat het tijd is om z´n ‘maskers’ op te lichten. En wie zichzelf wil ontmoeten in alle eerlijkheid, helemaal zoals je bent.
Voor wie wil gaan leven in plaats van overleven. Wie hierin vast loopt en een ander pad wil lopen. En voor wie anders om wil gaan met bekende situaties.
Voor wie eigen keuzes wil maken. Voor wie zelf de regie over zijn leven wil voeren. En hierin zelfvertrouwen wil ontwikkelen.
Voor wie de beweging wil maken vanuit het hoofd naar het hart en lijf, van het denken naar het voelen. En voor wie dingen op wil lossen en los wil laten. Voor wie het zichzelf gunt. En voor wie de eerste stap wil zetten naar verandering. Ook al vind je dat misschien spannend.. Ben jij zover?

Meer weten? Neem gerust contact op.

Kosten

Eénmalige coachingsessie – €75,- per uur.
Eenmalige sessie waarin we één thema of vraag uitdiepen, waar je helderheid op wilt krijgen.

Coachingstraject – traject van 4 sessies in een tijdsbestek van 4 weken tot 4 maanden – €444,-
Vier sessies van 1,5 uur, waarin je werkt aan dieper liggende patronen. Afhankelijk van de urgentie van je hulpvraag, kan er meer of minder tijd tussen de sessies zitten. Je krijgt opdrachten mee om thuis mee verder te oefenen.

Ont-dekkingsreis – 10 sessies in een periode van 4 tot 6 maanden – €999,-
Voor als je verwacht dat je net even meer en langer ondersteuning nodig hebt. Een ontdekkingsreis is een combinatie van coaching en reikibehandelingen, waarbij we tot jouw kern doordringen. Je gaat een intensief proces met jezelf aan en gunt jezelf hiervoor de tijd. De sessies duren 1,5 uur. We stemmen elke sessie af waar je behoefte ligt en vullen zo de sessie in. Je ontvangt audio oefeningen om thuis mee te werken en een kleine verrassing na je laatste sessie.

De coaching kan zowel in de praktijk in Bloemendaal als tijdens een wandeling in de natuur (vanaf de praktijk of station Santpoort-Noord) plaatsvinden.